Home » Hyvänmielen blogi » Spiritismi ja spiritualismi

Spiritismi ja spiritualismi

Spiritualismi ja suitsukkeet

Ihmiset, jotka sanovat saavansa yhteyden henkimaailmaan, voivat aiheuttaa äärimmäisiä reaktioita muissa. Joillekin henkimaailma tarjoaa lohtua ja mysteeriä synkässä maailmassa. Pienelle ryhmälle ihmisiä rituaalit ja tiedotusvälineet voivat avata oivalluksia mieleen. Spiritismi ja spiritualismi ovat okkultismin muotoja, joskin ne hieman eroavat toisistaan. Niitä yhdistää usko siihen, että on mahdollista kommunikoida kuolleiden henkien kanssa. 1800-luvulla suosittu spiritismi opettaa, että henget ovat eri tasolla ja että heidän tietoisuutensa on suurempi kuin elävillä.

Spiritualismi nostaa päätään spiritismin pysyessä marginaalissa

Viime vuosikymmeninä kiinnostus kuolleiden kanssa kommunikointiin on lisääntynyt. Osallistujien kertomat tarinat osoittavat, kuinka maailma on tulvinut tarinoita kosketuksesta henkimaailmaan, joista osa on sydäntä lämmittäviä ja osa kauheita. Mutta tällaiseen harjoitteluun osallistuvat eivät aina ymmärrä tai arvosta ottamiaan huomattavia hengellisiä riskejä. Spiritismi on näennäisuskonnollinen järjestelmä, jonka keskeinen piirre on usko sielun selviytymiseen kuolemasta.

Nämä okkultismin muodot uskovat siihen, että on mahdollista kommunikoida kuolleiden henkien kanssa. Spiritualismi opettaa, että henget ovat korkealla tasolla ja että heidän tietoisuutensa on korkeampi kuin elävillä. Sanotaan, että nämä henget kommunikoivat ihmisten välityksellä. Hare krishna -järjestö uskoo myös sielujen vaellukseen ja karmaan. Monissa järjestöissä on tiettyjä yhtäläisyyksiä.

Spiritualismi on ja pysyy

Spiritualismi on liike, joka perustuu uskomukseen, että kuolleet sielut voivat olla vuorovaikutuksessa elävien kanssa. Spiritistit etsivät yhteyttä kuolleisiin jonkin välineen tai henkilön välityksellä, jolla uskotaan olevan kyky ottaa yhteyttä henkiin. On olemassa erilaisia ​​kommunikointimuotoja kuolleiden henkien kanssa, joita voidaan havaita yhteisöissä ympäri maailmaa. Tällaisen viestinnän tarkoitus ja ymmärrys henkiolennon luonteesta vaihtelevat.

Avainsanat: